Portret Vivian Mol - Onderonsje
Vivian, mental coaching in Etten-leur

Mental Coaching in Etten-leur

Als Mental Coach in Etten-leur kan ik echt enthousiast worden wat er tussen mensen en met mensen gebeurt. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in coaching en blijf graag doorleren. Mijn opleiding Mental Coach heb ik dit jaar succesvol afgerond en zie ik als een fijne toevoeging om in de omgeving van Utrecht toe te passen. Om coaching in Etten-leur laagdrempelig te houden heb ik Onderonsje bedacht. Bij mij kun je terecht voor een gezellig én effectief onderonsje. Lees snel verder wat Mental Coaching inhoudt.

 

Mental Coaching in Etten-leur, wat is dat nu precies?

Wanneer schakel je mij in als Mental Coach in Etten-leur? En wanneer neem je die stap om een Onderonsje te plannen? Als je het gevoel hebt dat je stil staat, niet kan genieten of niet happy bent met jezelf;. Gedurende een Onderonsje gaan we samen aan de slag en kijken we wat er bij jou voor zorgt dat je op dit moment niet verder komt. Daarnaast geef ik je handvatten mee waarmee je -na ons Onderonsje- aan de slag kunt. Het hoeft ook niet altijd een heel lang coaching traject te zijn. Bij de één is een enkel Onderonsje genoeg, maar soms kan het ook zo zijn dat je liever een aantal gesprekken wilt hebben. Je hoeft dus niet vooraf al een traject te plannen, ik denk graag met je mee hierin.

Een persoonlijke benadering is mijn doel als Mental Coach in Etten-leur en samen met jou er voor zorgen dat jij vooral weer blij kan zijn met jezelf.  

 

Wanneer kies je voor Coaching in Etten-leur?

• Je het gevoel hebt dat je niet kunt genieten.
• Als de weken voorbij vliegen en je het gevoel hebt dat je totaal geen invloed hebt gehad op deze weken.
• Je niet echt happy (meer) bent met je relatie, je werk of jezelf.
• Je onrustig bent, het druk in je hoofd is en je het gevoel hebt dat je veel dingen moet.
• Als je het gevoel hebt dat je weinig energie hebt en geen plezier beleeft in de dingen die je doet.
• Wanneer je het gevoel hebt dat je te veel ballen in de lucht moet houden.
• De geluksmomentjes bijna niet meer voorkomen en je je afvraagt of je wel gelukkig bent met hoe je leven er op dit moment uitziet.
• Je aan allerlei dingen twijfelt en je last hebt van allerlei schuldgevoelens.
• Wanneer je jezelf afvraagt waarom je bepaalde dingen altijd zo doet, terwijl je het eigenlijk anders wilt in je leven.
• Je het gevoel hebt dat je binnen je relatie of directe omgeving niet gezien of gehoord wordt.
• Je aan de slag wilt met persoonlijke effectiviteit
• Als je het gevoel hebt geen tijd voor jezelf te hebben.

Verschillende vormen Mental Coaching in Etten-leur:

Hieronder zie je een aantal mogelijkheden van Onderonsjes die ik als Mental Coach geef:

Onderonsje – 2 uur

Onderonsje van 2 uur, met een kopje koffie of thee. 

Onderonsje – 3 uur

Onderonsje van 3 uur, met een wandeling of lunch.

Onderonsje – Strippenkaart

Een strippenkaart, met 3, 5 of 8 onderonsjes van een uur.

Wat kost Coaching Etten-leur?

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van hoe ik als Mental Coach in Etten-leur werk:

Een 2 uur durend coaching gesprek, ook wel een Onderonsje van 2 uur

Dit is de meest gekozen vorm van coaching. Ik heb gemerkt dat het als prettig wordt ervaren als er een ongedwongen sfeer is, bijvoorbeeld in een rustig cafe met een kopje koffie of thee. Waarin jij:

• …kan kennismaken met mij (Mental Coach), en ik met jou.
• …mij kan vertellen wat je bezighoudt.
• …mij kan vertellen waar je uiteindelijk graag naar toe zou willen.
• …en ik samen kunnen proberen een eerste inzicht te krijgen; wat er voor zorgt dat het je niet goed lukt verder te komen in wat je wilt bereiken.
• …van mij een aantal, vanuit wat ons gedurende dit eerste gesprek duidelijk is geworden,  eerste handvatten mee kan geven om zelf verder door te  pakken. 

Maar, misschien wil je wel gewoon alleen maar  vertellen over jouw situatie en heb je nog even geen behoefte aan  inzicht en handvatten. En wil je alleen maar even je ‘ei’ kwijt bij  iemand die alleen maar luistert en niet oordeelt en niet met goed  bedoelde adviezen komt. Ook dáár is een onderonsje van 2 uur goed voor. 

De kosten van een Onderonsje van 2 uur: 139 euro

Onderonsje van 3 uur, waarbij ik je kan coachen tijdens een wandeling of lunch

In een coaching sessie van 3 uur kunnen we hetzelfde doen als tijdens een onderonsje van 2 uur, maar nu kunnen we wat uitgebreider en dus ook iets intensiever bezig zijn met inzicht krijgen in welke dingen er nu bij jou voor zorgen dat je voor jouw gevoel niet verder komt. Tijdens dit onderonsje hebben we wat meer de tijd waarin ik je nog iets beter kan leren kennen, maar misschien nog belangrijker; waarin jij jezelf nog wat beter kan leren kennen. Door middel van vragen krijg je meer inzicht in bijvoorbeeld jouw (denk) patronen, waarden en normen die je door de jaren heen ontwikkeld hebt of van thuis uit hebt meegekregen. Met daarbij de handvatten die ik je tijdens dit coaching gesprek mee kan geven, ben je uiteindelijk in staat beter stil te staan bij de dingen die je doet of denkt. Oftewel; bewuster te leven door een life coaching sessie van 3 uur. 

Onderonsje van 3 uur: 199 euro, incl. lunch: 219 euro

Strippenkaart

Hebben we al een keer een onderonsje gehad en heb je behoefte aan een coachtraject, dan kan je gebruik maken van een strippenkaart. Met een strippenkaart kunnen we veel dieper overal op ingaan. We doen namelijk niet een coaching sessie, maar een coaching traject waarin ik je goed kan leren kennen. Met een strippenkaart kun je je leven structureel verbeteren en kan ik je helpen met tegenslagen tijdens dit proces.
Er is een strippenkaart met 3, 5 of 8 onderonsjes van een uur.

Strippenkaart met 3x onderonsje van een uur: 217,50 euro 
Strippenkaart met 5x onderonsje van een uur: 350 euro 
Strippenkaart met 8x onderonsje van een uur: 520 euro

Voor je een strippenkaart koopt, hebben we eerder een onderonsje gehad van 2 of 3 uur of hebben we een kennismakings onderonsje gehad van 30 minuten. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om opnieuw een onderonsje van 2 of 3 uur te plannen.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op:

Een kennismakingsgesprek is gratis en het versturen van dit formulier verplicht je tot niets