Mental Coach Raamsdonkveer

Een gezellig en effectief gesprek tussen jou en mij in omgeving Raamsdonkveer, dat je inzicht en handvatten geeft, maar jou vooral weer blij laat zijn met jou.

Herkenbaar?

Wanneer kies je voor een Mental Coach in Raamsdonkveer?

De onderstaande punten klinken je misschien bekend in de oren. Als dat zo is, dan is het tijd om verder te lezen om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

De tijd vliegt

De weken vliegen voorbij en je hebt het gevoel dat je totaal geen invloed hebt gehad op de weken.

Niet happy

Niet happy zijn met jezelf, met je relatie en/of in je werk.

Druk in je hoofd

Altijd druk in je hoofd, je bent onrustig en je moet vooral dingen.

Weinig energie

Weinig energie en plezier hebben in de dingen die je doet.

Teveel ballen in de lucht

Het gevoel hebben dat je te veel ballen in de lucht moet houden.

Geen geluksmomenjes

Je hebt al een hele tijd geen geluksmomentjes gehad en je vraagt je af of je wel gelukkig bent met hoe je leven er op dit moment uitziet.

Schuldgevoelens

Je twijfelt aan veel dingen en hebt vaak last van schuldgevoelens.

Anders willen doen

Jezelf afvragen waarom je bepaalde dingen altijd zo doet, terwijl je het eigenlijk anders wilt.

Niet gehoord

Je hebt het gevoel dat je niet gezien of gehoord wordt in je relatie en/of directe omgeving.

Vormen Mental Coaching in Raamsdonkveer

Geschreven Onderonsje bij Mental Coach
#1

Geschreven Onderonsje

Een geschreven onderonsje, waarin jij kort schrijft over wat er bij jou voor gezorgd heeft dat je op zoek bent gegaan naar mij. Met daarbij dat wat waar naar je zo verlangt.

Waarin ik reageer op jou door middel van een aantal rake vragen. Dan neem jij de tijd voor jezelf hier eerlijk en effectief over na te denken…..en deel je met mij jouw ‘hersenspinsels’.

Als laatste krijg je van mij wat handvatten mee, om zelf verder door te pakken.

#2

Uit je luie stoel Onderonsje

Met dit Onderonsje kan je lekker blijven waar je bent, zijn we coronaproof bezig en vanuit die ‘luie stoel’ is de kans groot dat je redelijk ontspannen het gesprek in gaat waardoor het Onderonsje des te effectiever zal zijn.

Tijdens het vanuit je luie stoel Onderonsje doen we ongeveer hetzelfde als in een 1,5 uur durend Onderonsje, maar dan in 1 uur tijd. En niet te vergeten; we beeldbellen met elkaar! Ik kan met alle bekende software werken om te beeldbellen.

 

Vanuit je luie stoel Onderonsje
Vivian Mol - Onderonsje - Mental Coach
Vivian (45jr) relatie met Hans en moeder van 3 jongens
#3

Onderonsje 1.5 uur

Dit is de meest gekozen vorm van coaching. Ik heb gemerkt dat het als prettig wordt ervaren als er een ongedwongen sfeer is, bijvoorbeeld in een rustig cafe met een kopje koffie of thee. Waarin jij kan kennismaken met mij en mij kan vertellen wat je bezighoudt, waar je naartoe zou willen en we samen inzicht krijgen wat er voor zorgt dat het je niet goed lukt om verder te komen in wat je wilt bereiken.

#4

Onderonsje Strippenkaart

Hebben we al een keer een onderonsje gehad en heb je behoefte aan meerdere Onderonsjes, dan kun je gebruik maken van een strippenkaart. Hiermee hebben we meer tijd om dieper in te gaan op onderwerpen die je bezig houden of die ervoor zorgen dat je niet meteen verder komt in wat je wilt bereiken.

Strippenkaart Onderonsje

Waarom kiezen voor een Coach Raamsdonkveer?

Als je het gevoel hebt dat je stil staat, niet kan genieten of niet happy bent met jezelf; dan kun je met mij als Mental Coach in Raamsdonkveer een Onderonsje inplannen. Gedurende het Onderonsje komen we er achter wat er bij jou voor zorgt dat je op het moment niet verder komt en kan ik je handvatten mee geven waar je na het gesprek zelf mee aan de slag kan. Soms blijkt een eenmalig onderonsje voldoende te zijn, maar het kan ook zijn dat je het gevoel hebt meer nodig te hebben.  In dat geval kan je er voor kiezen opnieuw een onderonsje te boeken of te kiezen voor een strippenkaart. 

Aangesloten bij Nibig en WKKGZ

Onderonsje voldoet via Nibig aan de Wkkgz eisen met eigen geschillencommissie. Hiermee valt Onderonsje onder de wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg.

Gekwalificeerd

Ik heb 20 jaar als Social Worker gewerkt voordat ik een opleiding tot Mental Coach succesvol heb afgerond. Momenteel ben ik in opleiding tot relatiecoach.

Niet onnodig lange trajecten

Eén Onderonsje kan soms al genoeg zijn om jou net dat zetje te geven. En dat is wat mij betreft prima.

referenties

Dit is wat een paar van mijn clienten zeggen

Vivian heb ik leren kennen als iemand die op een respectvolle manier zegt waar het op staat en je ook op een juiste manier een spiegel voor kan houden.

Ik heb het contact met Vivian altijd als zeer prettig ervaren en ik zou een "Onderonsje" zeker aanbevelen wanneer je een steuntje in de rug of een luisterend oor nodig hebt.
Valerie
Onlangs voelde ik toch nog de behoefte om een corona-proof video-sessie te doen, en door de Geschreven Onderonsjes voelde dit meteen vertrouwd. Ik vind de verschillende mogelijkheden die ze bied om je verhaal te doen echt super!

Ze is in haar communicatie helder, oprecht, menselijk en professioneel. Ik zeg doen!
Ivonne, 42 jaar
Tja, zoveel coaches beschikbaar en kies je dan de juiste?

Gek dat je in relatief zo'n korte tijd zo geraakt kan worden door de vragen die Vivian stelt terwijl je je eigen verhaal verteld.

Die twijfel over de juiste coach? Geen moment meer getwijfeld sinds ik Vivian heb benaderd!
Dennis, 45 jaar
Ulvenhout

Het invullen en versturen van het formulier is vrijblijvend en verplicht je tot niets