Ervaringen van cliënten

Hieronder heb ik een aantal ervaringen opgesomd die ik van clienten heb mogen ontvangen. Sommige blijven liever (deels) anoniem. 

Door de liefdevolle aandacht en de doortastende respons van Vivian tijdens onze Onderonsjes schijnt er ineens een heel ander licht op een situatie uit mijn jeugd.

Doordat mijn gevoeligheid, angst en schaamte op dat moment niet werden gehoord en erkent, werd het voor mij een drama dat onbewust nog steeds speelt in het nu.

Los van mijn overweldigende emoties destijds, was het eigenlijk superlief en speciaal wat er toen gebeurde.

Ik heb het huilende en onmachtige kleine meisje van toen aangehoord, begrepen en omarmd en verteld dat er vanaf nu liefdevol naar haar geluisterd wordt en dat ze veilig is, zodat het zonnetje door de emotionele wervelwinden heen kan schijnen en ik de liefde van de werkelijkheid weer kan zien en kan ontvangen.

Dank voor je liefdevolle aandacht en doortastende respons.
Ik vond het 2 mooie ontmoetingen met jou Vivian.

J.

58 jaar

Vivian heb ik leren kennen als iemand die op een respectvolle manier zegt waar het op staat en je ook op een juiste manier een spiegel kan voorhouden.

In januari 2018 heb ik meerdere gesprekken met Vivian gevoerd over het maken van een zeer belangrijke beslissing in mijn leven. De gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik me gesteund voelde, welke beslissing ik dan ook zou maken. De gesprekken met Vivian gaven mij inzicht in wie ik ben en wat ik nodig had om een, voor mij, goede beslissing te maken. Uiteindelijk was ik natuurlijk zelf degene die een knoop moest doorhakken en ben ik verantwoordelijk voor de gevolgen van de beslissing. Laatst heb ik dan ook opnieuw met Vivian gesproken, over die gevolgen en ook dat zorgde weer voor bevestiging, verheldering en nieuwe tips om vooruitgang te boeken.

Ik heb het contact met Vivian altijd als zeer prettig ervaren en ik zou een ‘Onderonsje’ zeker aanbevelen wanneer je een steuntje in de rug of een luisterend oor nodig hebt.”

Valerie

Wil jij ook een gratis kennismaking met mij?

Helemaal prima en natuurlijk begrijpelijk. 

 

Eerst graag kennismaken voordat je meteen een Onderonsje van 1,5 uur, een vanuit je luie stoel Onderonsje hebt met mij of gebruik wilt maken van een strippenkaart? Dan kan dat natuurlijk ook. Dat kunnen  we telefonisch of per mail doen. In een half uur moet het lukken om  elkaar een beetje te leren kennen en te kijken of je het ziet zitten om  met mij een Onderonsje te hebben.