Delen, lachen, leren…én inspireren!

 • Bericht auteur:
 • Leestijd:3 minuten gelezen

Me-time, maar dan gezellig samen met andere vrouwen.

Ben ik nu de enige die hier last van heeft, hierover zeurt of mij zo gefrustreerd voel? Doe of ben ík nu zo moeilijk? Moet ik meer loslaten of is dit iets wat ik mag vragen? Begrijp je nu niet wat ik zeg of voel?”

Vraag je jezelf dit ook wel eens af? Ik wel in ieder geval. 

Wie ben ik?

Ik ben Vivian, Mental- & Relatie coach. Ben 46 jaar, heb een relatie met Hans waarin ik een echte vrouw-vrouw ben en ben moeder van 3 jongens. Ben blij en tevreden met mijzelf. En toch voel ik met regelmaat frustratie en onbegrip….ik voel mij soms een zeur.

Af en toe heb ik het gevoel dat ik er alleen voor sta. En ik weet dat dat niet hoeft, want ik heb Hans, waar ik echt een goede aan heb. En ik heb vriendinnen, waar ik lekker mee kan kletsen. Eigenlijk heb ik niet te klagen…maar toch…

De dagen vliegen voorbij en vaak nemen we de tijd niet om onze gedachten, frustratie en ontevredenheid de ruimte te geven. Ja, Hans is weleens de dupe van mijn frustratie…maar daar voel ik mij achteraf niet beter door, eerder slechter.

Ik vroeg mij af wat mij zou helpen

Het zou helpen als ik mij wat minder alleen zou voelen met mijn frustratie en het gevoel van niet begrepen te worden. Het zou mij helpen om wat luchtiger over dingen te denken, dingen wat makkelijker los te laten. Oftewel mijn belevingen delen en hier meer om lachen! En dat samen met andere vrouwen.

 • Het delen van onze dagelijkse ervaringen met het vrouw zijn, moeder zijn en partner zijn van.
 • Lachen, om elkaars verhalen, de herkenning en uiteindelijk misschien ook lachen om jouw eigen verhaal.
 • Leren, omdat we luisteren naar elkaars ervaringen en horen hoe de ander dingen aanpakt en dat dat misschien anders is dan jij zelf nog niet eerder geprobeerd hebt.
 • Én inspireren…gewoon omdat we geweldig zijn en dat zelf niet altijd door hebben. Omdat we zóveel in huis hebben, wat in het dagelijks leven niet genoeg aandacht krijgt. En dit zó waardevol is dat het zonde is om het niet te delen, er niet om te lachen en er niet van te leren. 

Wat kan je verwachten?

Eén avond in de maand, onder begeleiding van mij:

Delen, lachen, leren…én inspireren, gezellig samen met andere vrouwen.

Aan de hand van dagelijks voorkomende thema’s (ik hoor graag wat jullie bezig houdt), bijbehorende vragen en dilemma’s, hebben we leuke openhartige gesprekken. 

Wie wil en wie durft? 

Dit heb je nodig:

 • Je moet er vooral veel zin in hebben! 
 • Een luisterend oor. We zijn met zijn vijven. Hoe fijn is het als je de ruimte krijgt om te vertellen? 
 • Beetje lef. Want het blijft toch altijd een beetje spannend om te delen.
 • Een goede lach, want lachen maakt gelukkig.
 • En een redelijke dosis zelfliefde. Maar je verlangt tevens nog naar wat meer van die liefde. 

Word je hier blij van en ben je benieuwd? Laat het mij weten! 

Bel, mail of app mij.

Vivian Mol
vivian@onderonsje.nl
06-28695255