Wie ben ik?

Ik ben wie ik ben

Ben blij en tevreden met mijzelf. Ben een vrouw van 43 jaar, heb een  relatie met Hans waarin ik een echte vrouw-vrouw ben en ben moeder van 3  jongens.

Ik ben Vivian. Ik ben altijd blij als ik bloemen zie en ben  blij als ik met mijn fotocamera de tijd neem om mooie foto’s te maken.

Ik  ben maatschappelijk werker. lifecoach en ben enthousiast over alles wat er tussen en met mensen gebeurd. Door mijn 20 jaar ervaring in het coachen van mensen die voor moeilijke keuzes stonden in hun leven, heb ik gezien hoe  belangrijk het is om jezelf lief te hebben en tevreden te zijn.

“Vivian heb ik leren kennen als iemand die op een respectvolle manier zegt waar het op staat en je ook op een juiste manier een spiegel kan voorhouden.

In januari 2018 heb ik meerdere gesprekken met Vivian gevoerd over het maken van een zeer belangrijke beslissing in mijn leven. De gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik me gesteund voelde, welke beslissing ik dan ook zou maken. De gesprekken met Vivian gaven mij inzicht in wie ik ben en wat ik nodig had om een, voor mij, goede beslissing te maken. Uiteindelijk was ik natuurlijk zelf degene die een knoop moest doorhakken en ben ik verantwoordelijk voor de gevolgen van de beslissing. Laatst heb ik dan ook opnieuw met Vivian gesproken, over die gevolgen en ook dat zorgde weer voor bevestiging, verheldering en nieuwe tips om vooruitgang te boeken.

Ik heb het contact met Vivian altijd als zeer prettig ervaren en ik zou een ‘Onderonsje’ zeker aanbevelen wanneer je een steuntje in de rug of een luisterend oor nodig hebt.”
— Valerie

Sluit Menu