Relatiecoach in opleiding

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Zijn jullie het gevoel van die roze bril een beetje kwijt? Ben je jezelf én je partner het afgelopen jaar goed tegen gekomen? Ben je benieuwd of jullie relatie weer hetzelfde kan worden als voor het corona virus? Hoe kun je er voor zorgen dat je relatie, ook in deze tijden, gezond blijft? Misschien heb je wel het gevoel dat je elkaar kwijt bent geraakt in het afgelopen jaar, terwijl je juist meer tijd met elkaar hebt doorgebracht.

Lukt het niet om samen jullie relatie weer leuk en fijn te maken?

En zou je graag willen dat er iemand met jullie meekijkt? Samen kunnen we kijken naar hoe jullie op elkaar reageren en wat er nu precies zorgt voor deze manier van communiceren met elkaar. Hierdoor kunnen jullie meer begrip voor elkaar krijgen en zal het weer fijn zijn om bij elkaar te zijn.

Wie ben ik?

Ik ben Vivian, Mental Coach en Relatiecoach in opleiding. Ik ben op zoek naar proefcliënten. Vind je het leuk om samen met jouw partner en mij aan de slag te gaan? Zodat jullie en tegelijkertijd ik wat kan leren? Grijp je kans!

Relatiecoach in opleiding?

Als relatie coach in opleiding leer ik zowel liefdesrelaties als werkrelaties te begeleiden. Zodra je merkt dat het niet lekker loopt in je relatie met de ander, wanneer er in de loop van de tijd patronen/gewoonten zijn ontstaan die niet altijd prettig of gewenst voelen voor jou of de ander, kan je een relatiecoach vragen mee te kijken. Samen met de relatiecoach ga je op zoek naar nieuwe inzichten in je relatie. Dit door het beter leren begrijpen van hetgeen dat de patronen/gewoonten in stand houdt.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Via ‘Contact’ kun je het formulier invullen met jouw gegevens. Laat mij via het opmerkingenveld weten dat jullie samen met mij aan de slag willen.

Uiteraard zijn er voor jullie als proefcliënten geen kosten aan verbonden.