Juist nu tijd voor jezelf!

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Verlang je ook naar meer rust in je hoofd? Een meer ontspannen, tevreden en gelukkig gevoel? Misschien juist nu in deze corona tijd wel meer dan ooit.

Loop je tegen dingen aan waarvan je altijd al dacht: ”Daar zou ik eens wat aan willen doen”? En heb je vooral nu, in deze tijd met alle beperkingen, het gevoel niet aan jezelf toe te komen?

Wat is me-time?

Wij, Femke (Fysiotherapeut) en Vivian (Mental Coach), vinden dat het daarom juist nu tijd is voor wat Me-time! Het is jouw moment waarin wij jou handvatten aanreiken waarmee jij bewuster met jezelf kan omgaan. Waardoor je jezelf minder snel voorbij loopt en je uiteindelijk meer
ontspannen en tevreden zult voelen.

Wat houd dat precies in?

Door zowel aandacht te geven aan het hoofd én lichaam op een ontspannen manier, zal je na iedere Me-time met een voldaan en relaxed gevoel naar huis gaan. Me-time houdt in; een Onderonsje* van een uur met Vivian en daarna een ontspanningsmassage van een half uur van Femke.

Voor jou van ons, om jezelf mee te verwennen, een tijdelijke actie: 2 x Me-time voor totaal 149 euro!

Zeg je meteen “Ja!” tegen 2 x Me-time voor 149 euro of heb je nog vragen? Laat het ons weten. Je kan ons bellen, mailen of appen.

Of ga meteen naar het contactformulier en vul bij de opmerkingen in dat je graag gebruik wilt maken van de me-time actie:


Contact informatie

Femke van Ham
www.fysio-oedeemspecialist.nl
info@fysio-oedeemspecialist.nl
06-25204274

Juist nu tijd voor jezelf!

Vivian Mol
www.onderonsje.nl
vivian@onderonsje.nl
06-48934139

Lees ook onze blog over Delen, lachen, leren…én inspireren. Me-time, maar dan gezellig samen met andere vrouwen. Me-time, voor als we na deze tijd van beperkingen weer gezellig samen bijeen kunnen komen.

*Onderonsje = een gezellig en effectief gesprek tussen jou en mij, dat je inzichten en handvatten geeft, maar jouw vooral weer blij laat zijn met jou.


Geef een antwoord