Toe aan een onderonsje?

Hieronder heb ik een aantal mogelijkheden omschreven, jij kunt zelf aangeven welke optie het beste bij je past. Het doel is vooral dat we een onderonsje hebben in een omgeving waar jij je het prettigst voelt. En onthou dat dit slechts richtlijnen zijn, een onderonsje is er voor jou, dus als je zelf een idee hebt, dan hoor ik dat graag. 

Onderonsje – 2 uur

Onderonsje van 2 uur, met een kopje koffie of thee. 

Onderonsje – 3 uur

Onderonsje van 3 uur, met een wandeling of lunch.

Onderonsje – Strippenkaart

Een strippenkaart, met 3, 5 of 8 onderonsjes van een uur.

Liever eerst kennismaken?

Helemaal prima en natuurlijk begrijpelijk. 

 

Eerst graag kennismaken voordat je meteen een onderonsje van 2 of 3 uur hebt met mij of gebruik wilt maken van een strippenkaart? Dan kan dat natuurlijk ook. Dat kunnen  we telefonisch of per mail doen. In een half uur moet het lukken om  elkaar een beetje te leren kennen en te kijken of je het ziet zitten om  met mij een onderonsje te hebben. 

Uitleg onderonsjes

 2 uur durend onderonsje 

Dit is het meest gekozen onderonsje, ik heb gemerkt dat het als prettig wordt ervaren als er een ongedwongen sfeer is, bijvoorbeeld in een rustig café met een kopje koffie of thee. Waarin jij:

•…kan kennismaken met mij (Vivian), en ik met jou.
•…mij kan vertellen wat je bezighoudt.
•…mij kan vertellen waar je uiteindelijk graag naar toe zou willen.
•…en ik samen kunnen proberen een eerste inzicht te krijgen; wat zorgt ervoor dat het je niet goed lukt verder te komen in wat je wilt bereiken.
•…van mij een aantal, vanuit wat ons gedurende dit eerste gesprek duidelijk is geworden,  eerste handvatten mee kan krijgen om zelf verder door te  pakken. 

Maar, misschien wil je wel gewoon alleen maar  vertellen over jouw situatie en heb je nog even geen behoefte aan inzicht en handvatten. En wil je alleen maar even je ‘ei’ kwijt bij  iemand die alleen maar luistert en niet oordeelt en niet met goed  bedoelde adviezen komt. Ook dáár is een onderonsje van 2 uur goed voor. 

De kosten van een Onderonsje van 2 uur: 139 euro 

Onderonsje van 3 uur, met bijvoorbeeld een wandeling of lunch

In een onderonsje van 3 uur kunnen we hetzelfde doen als tijdens een onderonsje van 2 uur, maar nu kunnen we wat uitgebreider en dus ook iets intensiever bezig zijn met inzicht krijgen in welke dingen er nu bij jou voor zorgen dat je voor jouw gevoel niet verder komt. Tijdens dit onderonsje hebben we wat meer de tijd waarin ik je nog iets beter kan leren kennen, maar misschien nog belangrijker; waarin jij jezelf nog wat beter kan leren kennen. Door middel van vragen krijg je meer inzicht in bijvoorbeeld jouw (denk) patronen, waarden en normen die je door de jaren heen ontwikkeld hebt of van thuis uit hebt meegekregen. Met daarbij de handvatten die ik je tijdens dit coaching gesprek mee kan geven, ben je uiteindelijk in staat beter stil te staan bij de dingen die je doet of denkt. Oftewel; bewuster te leven.

Onderonsje van 3 uur: 199 euro, incl. lunch: 219 euro

Strippenkaart

Hebben we al een keer een onderonsje gehad en heb je behoefte aan nog meer onderonsjes, dan kan je gebruik maken van een strippenkaart. Met een strippenkaart kan je helemaal zelf bepalen wanneer je het volgende onderonsje wilt.
Er is een strippenkaart met 3, 5 of 8 onderonsjes van een uur.

Strippenkaart met 3x onderonsje van een uur: 217,50 euro 
Strippenkaart met 5x onderonsje van een uur: 350 euro 
Strippenkaart met 8x onderonsje van een uur: 520 euro

Voor je een strippenkaart koopt, hebben we eerder een onderonsje gehad van 2 of 3 uur of hebben we een kennismakingsonderonsje gehad van 30 minuten. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om opnieuw een onderonsje van 2 of 3 uur te plannen.

 

Om rekening mee te houden

Ik woon in Den Hout, gemeente Oosterhout. Van daaruit doe ik ook mijn werk. Ik kom graag naar je toe rijden!

Afspraaklokatie binnen 20km van Den Hout: geen extra kosten
Afspraaklokatie buiten 20km van Den Hout: 35ct per extra kilometer