Toe aan een Onderonsje?

Hieronder heb ik een aantal mogelijkheden omschreven, jij kunt zelf aangeven welke optie het beste bij je past. Het doel is vooral dat we een Onderonsje hebben in een omgeving waar jij je het prettigst voelt. En onthou dat dit slechts richtlijnen zijn, een onderonsje is er voor jou, dus als je zelf een idee hebt, dan hoor ik dat graag. 

Geschreven Onderonsje

Via email of app hebben we maximaal 2 contactmomenten.

Vanuit je luie stoel Onderonsje

Via beeldbellen hebben we een coronaproof Onderonsje

Onderonsje 1 op 1 – 1,5 uur

Onderonsje van 1,5 uur, met een wandeling of een kopje koffie of thee. 

Onderonsje 1 op 1 – Strippenkaart

Een strippenkaart, met 3, 5 of 8 Onderonsjes van een uur.

Liever eerst kennismaken?

Helemaal prima en natuurlijk begrijpelijk. 

 

Eerst graag kennismaken voordat je meteen een Onderonsje van 1,5 uur, een vanuit je luie stoel Onderonsje hebt met mij of gebruik wilt maken van een strippenkaart? Dan kan dat natuurlijk ook. Dat kunnen  we telefonisch of per mail doen. In een half uur moet het lukken om  elkaar een beetje te leren kennen en te kijken of je het ziet zitten om  met mij een Onderonsje te hebben.

Uitleg Onderonsjes

Geschreven Onderonsje

Voor als jij:
•… liever schrijft dan praat.
•…op dit moment niet zo goed tijd en ruimte kan ‘vinden’ voor een face-to-facegesprek.
•…het (nog) wat spannend vindt om elkaar in het ‘echt’ te zien en ontmoeten, gewoonweg omdat je dit nog nooit eerder gedaan hebt.
•…van je af wilt schrijven wanneer je daar behoefte aan hebt en aan jezelf wilt werken op momenten dat jij dat prettig vindt.
•…het fijn vindt om jouw verhaal, mijn vragen, jouw antwoorden en mijn handvatten terug te lezen wanneer je maar wilt.
•…het gewoon fijner vindt in deze corona tijd.

Een geschreven onderonsje, waarin jij schrijft over wat er bij jou voor gezorgd heeft dat je op zoek bent gegaan naar mij. Met daarbij hetgeen waar naar je zo verlangt. Waarin ik reageer op jou door middel van een aantal rake vragen. Dan neem jij de tijd voor jezelf hier eerlijk en effectief over na te denken… en deel je met mij jouw ‘hersenspinsels’. Ook krijg je van mij wat handvatten mee, om zelf verder door te pakken.

Je kunt kiezen voor een abonnement op geschreven Onderonsjes. Hiermee kun je, wanneer je maar wilt, met maximaal 2 over en weer contactmomenten per maand van je afschrijven en jouw gedachten op een rijtje zetten. Daarnaast zul je door middel van mijn vragen jezelf nog beter leren begrijpen. Door de maandelijkse contactmomenten kun je jezelf ‘onderhouden’ en leer je de dingen die goed voor jou zijn beter vasthouden.

De kosten van een abonnement op geschreven Onderonsjes: 49 euro per maand
Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Als je liever een geschreven Onderonsje eerst wilt ervaren voor je een abonnement afsluit of gewoonweg maar 1 geschreven Onderonsje nodig denkt te hebben, kan je kiezen voor een eenmalig geschreven Onderonsje. Dit Onderonsje zal bestaan uit max. 2 over en weer contactmomenten tussen jou en mij via email of app.

De kosten van een eenmalig geschreven Onderonsje: 59 euro

Vanuit je luie stoel Onderonsje

Heb je behoefte aan een Onderonsje,
•… maar lukt het je op dit moment niet om tijd vrij te maken om elkaar ergens te treffen? 
•…of probeer je in deze corona tijd jouw fysieke contactmomenten met anderen te beperken?
•…misschien woon je niet bij mij om de hoek of misschien zelfs in het buitenland? 
•…maar wat natuurlijk ook kan is dat je gewoonweg even geen zin hebt om die luie stoel uit te komen!

Dan is een vanuit je luie stoel Onderonsje iets voor jou. Met dit Onderonsje kan je lekker blijven waar je bent, zijn we coronaproof bezig en vanuit die ‘luie stoel’ is de kans groot dat je redelijk ontspannen het gesprek in gaat waardoor het Onderonsje des te effectiever zal zijn.

Tijdens het vanuit je luie stoel Onderonsje doen we ongeveer hetzelfde als in een 1,5 uur durend Onderonsje, maar dan in 1 uur tijd. En niet te vergeten; we beeldbellen met elkaar! Ik kan met alle bekende software werken om te beeldbellen.

De kosten van een vanuit je luie stoel Onderonsje: 79 euro

1,5 uur durend Onderonsje 

Dit is het meest gekozen Onderonsje, ik heb gemerkt dat het als prettig wordt ervaren als er een ongedwongen sfeer is. Bijvoorbeeld in een rustig café met een kopje koffie of thee.  En praten tijdens een wandeling kan ook fijn zijn. Een Onderonsje waarin jij:

•…kan kennismaken met mij (Vivian), en ik met jou.
•…mij kan vertellen wat je bezighoudt.
•…mij kan vertellen waar je uiteindelijk graag naar toe zou willen.
•…en ik samen kunnen proberen een eerste inzicht te krijgen; wat zorgt ervoor dat het je niet goed lukt verder te komen in wat je wilt bereiken.
•…door middel van vragen van mij je meer bewust wordt van bijvoorbeeld jouw (denk) patronen, waarden en normen die je door de jaren heen ontwikkeld hebt of van thuis uit hebt meegekregen. 
•…jezelf nog wat beter leert kennen. 

Dit samen met de handvatten die jij van mij tijdens dit coachingsgesprek  mee krijgt, ben je uiteindelijk in staat beter stil te staan bij de dingen die je doet en denkt. Oftewel; bewuster te leven.

Maar, misschien wil je wel gewoon alleen maar  vertellen over jouw situatie en heb je nog even geen behoefte aan inzicht en handvatten. En wil je alleen maar even je ‘ei’ kwijt bij  iemand die alleen maar luistert en niet oordeelt en niet met goed  bedoelde adviezen komt. Ook dáár is een Onderonsje van 1,5 uur goed voor.

De kosten van een Onderonsje van 1,5 uur: 139 euro

 

Strippenkaart

Hebben we al een keer een Onderonsje gehad en heb je behoefte aan nog meer Onderonsjes, dan kan je gebruik maken van een strippenkaart. Met een strippenkaart kan je helemaal zelf bepalen wanneer je het volgende Onderonsje wilt. Deze Onderonsjes zullen bij mij in Den Hout plaatsvinden.
Er is een strippenkaart met 3, 5 of 8 Onderonsjes van een uur.

Strippenkaart met 3x Onderonsje van een uur: 217,50 euro 
Strippenkaart met 5x Onderonsje van een uur: 350 euro 
Strippenkaart met 8x Onderonsje van een uur: 520 euro

Voor je een strippenkaart koopt, hebben we eerder een Onderonsje gehad van 1 of 1,5  uur, of hebben we een kennismakingsonderonsje gehad van 30 minuten. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om opnieuw een Onderonsje van 1 of 1,5 uur te plannen.

Een strippenkaart is 1 jaar geldig, gerekend van de dag van aanschaf, en wordt in rekening gebracht voordat de Onderonsjes beginnen. Restitutie op openstaande strippen is niet mogelijk.


Om rekening mee te houden

Ik woon in Den Hout, gemeente Oosterhout. Van daaruit doe ik ook mijn werk. Ik kom graag voor een Onderonsje van 1,5 uur naar je toe rijden!

Afspraaklokatie binnen 20km van Den Hout: geen extra kosten
Afspraaklokatie buiten 20km van Den Hout: 35ct per extra kilometer