Portret Vivian Mol - Onderonsje
Vivian, mental coaching in Oosterhout

Mental Coaching in Oosterhout

Als Mental Coach in Oosterhout  ben ik enthousiast over alles wat er tussen mensen en met mensen gebeurt. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in coaching en blijf graag doorleren. Dit jaar heb ik mijn opleiding Mental Coach afgerond en werk in de omgeving van Oosterhout. Om coaching in Oosterhout laagdrempelig te houden heb ik Onderonsje bedacht. Bij mij kun je terecht voor een gezellig én effectief onderonsje. Lees snel verder wat Mental Coaching in houd.

 

Wat houd Mental Coaching in Oosterhout in?

Als je het gevoel hebt dat je stil staat, niet kan genieten of niet happy bent met jezelf; dan kun je met mij als Mental Coach in Oosterhout een onderonsje inplannen. Gedurende het onderonsje komen we er achter wat er bij jou voor zorgt dat je op het moment niet verder komt en kan ik je handvatten mee geven waar je na het gesprek zelf mee aan de slag kan. Soms blijkt een eenmalig onderonsje voldoende te zijn, maar het kan ook zijn dat je het gevoel hebt meer nodig te hebben.  In dat geval kan je er voor kiezen opnieuw een onderonsje te boeken of te kiezen voor een strippenkaart. 

Mijn doel als Mental Coach in Oosterhout is een persoonlijke benadering en samen met jou er voor zorgen dat jij vooral weer blij kan zijn met jezelf.  

 

Wanneer kies je voor Coaching in Oosterhout?

• Je hebt het gevoel hebt dat je niet kan genieten.
• De weken vliegen voorbij en je hebt het gevoel dat je totaal geen invloed hebt gehad op de weken.
• Je bent niet happy met jezelf, met je relatie en/of in je werk.
• Het is altijd druk in jouw hoofd, je bent onrustig en je moet vooral veel dingen.
• Je hebt weinig energie en plezier in de dingen die je doet.
• Wanneer je het gevoel hebt dat je te veel ballen in de lucht moet houden.
• Je hebt al een hele tijd geen geluksmomentjes gehad en je vraagt je af of je wel gelukkig bent met hoe je leven er op dit moment uitziet.
• Je twijfelt aan veel dingen en hebt vaak last van schuldgevoelens.
• Wanneer je jezelf afvraagt waarom je bepaalde dingen altijd zo doet, terwijl je het eigenlijk anders wilt in je leven.
• Je hebt het gevoel dat je niet gezien of gehoord wordt in je relatie en/of directe omgeving.
• Je aan de slag wilt met persoonlijke effectiviteit
• Als je het gevoel hebt geen tijd voor jezelf te hebben.

Verschillende vormen Mental Coaching in Oosterhout:

Hieronder zie je een aantal mogelijkheden van Onderonsjes die ik als Mental Coach geef:

Onderonsje – 2 uur

Onderonsje van 2 uur, met een kopje koffie of thee. 

Onderonsje – 3 uur

Onderonsje van 3 uur, met een wandeling of lunch.

Onderonsje – Strippenkaart

Een strippenkaart, met 3, 5 of 8 onderonsjes van een uur.

Wat kost Coaching Oosterhout?

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van hoe ik als Mental Coach in Oosterhout werk:

Een 2 uur durend coaching gesprek, ook wel een Onderonsje van 2 uur

Dit is de meest gekozen vorm van coaching. Ik heb gemerkt dat het als prettig wordt ervaren als er een ongedwongen sfeer is, bijvoorbeeld in een rustig cafe met een kopje koffie of thee. Waarin jij:

• …kan kennismaken met mij (Mental Coach), en ik met jou.
• …mij kan vertellen wat je bezighoudt.
• …mij kan vertellen waar je uiteindelijk graag naar toe zou willen.
• …en ik samen kunnen proberen een eerste inzicht te krijgen; wat er voor zorgt dat het je niet goed lukt verder te komen in wat je wilt bereiken.
• …van mij een aantal, vanuit wat ons gedurende dit eerste gesprek duidelijk is geworden,  eerste handvatten mee kan geven om zelf verder door te  pakken. 

Maar, misschien wil je wel gewoon alleen maar  vertellen over jouw situatie en heb je nog even geen behoefte aan  inzicht en handvatten. En wil je alleen maar even je ‘ei’ kwijt bij  iemand die alleen maar luistert en niet oordeelt en niet met goed  bedoelde adviezen komt. Ook dáár is een onderonsje van 2 uur goed voor. 

De kosten van een Onderonsje van 2 uur: 139 euro

Onderonsje van 3 uur, waarbij ik je kan coachen tijdens een wandeling of lunch

In een coaching sessie van 3 uur kunnen we hetzelfde doen als tijdens een onderonsje van 2 uur, maar nu kunnen we wat uitgebreider en dus ook iets intensiever bezig zijn met inzicht krijgen in welke dingen er nu bij jou voor zorgen dat je voor jouw gevoel niet verder komt. Tijdens dit onderonsje hebben we wat meer de tijd waarin ik je nog iets beter kan leren kennen, maar misschien nog belangrijker; waarin jij jezelf nog wat beter kan leren kennen. Door middel van vragen krijg je meer inzicht in bijvoorbeeld jouw (denk) patronen, waarden en normen die je door de jaren heen ontwikkeld hebt of van thuis uit hebt meegekregen. Met daarbij de handvatten die ik je tijdens dit coaching gesprek mee kan geven, ben je uiteindelijk in staat beter stil te staan bij de dingen die je doet of denkt. Oftewel; bewuster te leven door een life coaching sessie van 3 uur. 

Onderonsje van 3 uur: 199 euro, incl. lunch: 219 euro

Strippenkaart

Hebben we al een keer een onderonsje gehad en heb je behoefte aan een coachtraject, dan kan je gebruik maken van een strippenkaart. Met een strippenkaart kunnen we veel dieper overal op ingaan. We doen namelijk niet een coaching sessie, maar een coaching traject waarin ik je goed kan leren kennen. Met een strippenkaart kun je je leven structureel verbeteren en kan ik je helpen met tegenslagen tijdens dit proces.
Er is een strippenkaart met 3, 5 of 8 onderonsjes van een uur.

Strippenkaart met 3x onderonsje van een uur: 217,50 euro 
Strippenkaart met 5x onderonsje van een uur: 350 euro 
Strippenkaart met 8x onderonsje van een uur: 520 euro

Voor je een strippenkaart koopt, hebben we eerder een onderonsje gehad van 2 of 3 uur of hebben we een kennismakings onderonsje gehad van 30 minuten. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om opnieuw een onderonsje van 2 of 3 uur te plannen.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op:

Een kennismakingsgesprek is gratis en het versturen van dit formulier verplicht je tot niets